آنالیز اسکن فلزیاب تصویری فلزیاب اتوماتیک طلا را در عمق کم شاید بتواند تشخیص دهد . ولی برای اینکه فلزیاب بخواهد فلزطلا را در عمق زیاد تفکیک نماید نمی تواند بصورت اتوماتیک عمل نموده و طلا را تشخیص دهد .
فلزیاب اتوماتیک طلا را نمی تواند تشخیص دهد وان دسته فلزیاب که طلا را اتوماتیک تشخیص می دهد . فقط میتواند تفاوت فلز اهنی از غیر اهنی را تشخیص داده و فلزیاب یا طلایاب یا گنج یاب یا فلزیاب تصویری یا فلزیاب انتنی یا فلزیاب لیزری یا شعاع زن یا نقطه زن که بخواهد از نوع فلزیاب حرفه ای باشد
برای تشخیص طلا نمی تواند اتوماتیک عمل نموده و یک هدف اصلی یا طلا را اتوماتیک در شرایط متفاوت تشخیص دهد . زیرا چند موضوع متفاوت در این زمینه وجود دارد که باعث میگردد فلزیاب حرفه ای اتوماتیک طلا را پیدا ننماید بلکه باید نوع فلز طلا بصورت دستی در فلزیاب حرفه ای تنظیم گردد . تا ان فلزطلا بصورت تشخیص با ترکیب الیاژ متفاوت در شرایط گوناگون قابل تفکیک باشد .
فلزیاب تصویری یا رادار زمینی دستی که دارای تنظیمات در مدار اصلی و نرم افزار برای تشخیص اهداف یا فلزات یا طلا است شرایط خوبی را برای کاربر یا اپراتور پدید میاورد . تا بتواند با تعیین تنظیمات قبل از تصویرگیری شرایط هدف یا طلا یا فلز مورد نظر برای تشخیص سیستم ایجاد نموده و بعد از تصویر گیری با آنالیز یا فیلتر بعد از تصویر شرایط هدف اصلی یا طلا یا فلز مورد نظر را تفکیک و جداسازی نموده و مهارت کاربر یا اپراتور فلزیاب تصویری یا رادار زمینی دستی تصویری نیز در تشخیص هدف اصلی یا طلا امری اجتناب ناپذیر است.
دستگاه های نقطه زن های تصویری هم دارای دو دسته هستن
دستگاه های نقطه زن تصویری یا اسکنر های جی پی آر : این دستگاه ها معمولا شکلشون به صورت یک چرخ دستی یا کالسکه مانند هستن که دستگاهی بر روی چند چرخ سوار هستش کار اصلی این دستگاه ها تشخیص لایه های خاک هستش که معمولا توسط زمین شناسان مورد استفاده قرار میگیره این دستگاه ها نمیتونن فلزی رو تشخیص بدن فقط لایه های خاکی و فضا های خالی و بسیار کار حساسی دارند . به همین دلیل باید زمین مسطح باشه که بدون لرزش و تکان های شدید بتونن اسکن بگیرن .
دستگاه های نقطه زن تصویری یا اسکنر های مگنومتر : این دستگاه ها معمولا شکلشون به صورت لوله ای هستش اونم به این دلیل هستش که این سنسور ها باید پشت به پشت هم قرار بگیرن به همین دلیل هستش که همشون به این شکل هستن . توانایی تشخیص حفره و فضا های خالی و میدان های مغناطیسی را دارند و در کار فلزیابی و گنجیابی هم کاربرد دارن . این دستگاه ها زمین را اسکن می کنن و به هر جسمی که میدان داشته باشه بر بخورند اون رو در تصویری که در لپ تاپ یا تبلت یا یونیت مخصوص نشون میدن .
مزایای استفاده از نقطه زن تصویری
قابلیت گرفتن حجم و عمق دقیق
کار در عمق های بالای 8 متر تا 50 متر
لوله ای بودن و شکل غیر متعارف گنجیاب
اسکن منطقه به صورت سه بعدی (تصویری)
معایب استفاده از نقطه زن تصویری
عدم کارایی در زمینی که لایه های خاکی به تازگی بهم خورده باشد .(کار در زمین زیر 1 سال)
عدم کارایی به صورت مطلوب در زمین هایی با مساحت زیاد (در صورت نداشتن لایو اسکن)
کارایی بسیار حساس برای درست اسکن گرفتن
حالت های اسکن زمین با دستگاه ها
اسکن نوع اول : اسکن گرادیومتری ( هاله ایی ) که با نرم افزارهای ویژوالایزر ، فیوچر یا مشابه
که اغلب توسط شرکت های فلزیاب آلمانی طراحی شده انجام می شود همان طور که در تصویر مشاهده می کنید .
چند مدل دستگاه سنسوری یا سوپر سنسوری که با سنسور کار می کنند و می توانند از زیرخاک یا زیرسطح یک سری تصاویر را نمایش دهند .
معنی رنگ های مربوط به نرم افزار دستگاه اسکنر زمین
رنگ آبی برای میدان مغناطیسی منفی یا حفره است
رنگ قرمز برای میدان مغناطیسی مثبت یا فلز نمایش داده می شود
کاربرد اصلی این دستگاهها جهت امور ژئوفیزیک و زمین شناسی می باشد که در کار دفینه یابی هم برای شناسایی حفره ها ، دالان ها ، اتاقک ها و برخی فلزاتی که آهنی هستند می شود استفاده کرد و البته کارکردن با دستگاه و تحلیل اسکن نیاز به سواد و مهارت بالایی دارد و فکر نکنید
با دو روز تمرین می توانید کار با دستگاه به راحتی انجام دهید ، حداقل باید چند سال در زمین کار کنید ، تست کنید ، تجزیه تحلیل و آنالیز ، تجربه کسب کنید.
تنظیمات نرم افزار ویژوالایزر
برای استفاده از تنظیمات نرم افزار ویژوالایزر، معمولا مراحل زیر را دنبال کنید:
مطالعه دفترچه راهنما: شروع کار با هر نرمافزار جدیدی بهتر است با خواندن دفترچه راهنمای کاربر آغاز شود . که میتواند توضیح دهد چگونه تصاویر را ایمپورت کرده و با تنظیمات ابتدایی آشنا شوید.
وارد کردن دادهها: اگر نرمافزار، دادهها را مستقیماً از دستگاه فلزیاب نمیگیرد، شما باید فایلهای دادهای که توسط دستگاه فلزیاب خلق شده را در نرمافزار باز کنید.
استفاده از نوار ابزار: به دنبال نوار ابزارهایی بگردید که امکاناتی مانند زوم، تغییر کنتراست، تجزیه و تحلیل عمق و سایر فیلترها را برای شما فراهم میکنند.
تجزیه و تحلیل اتوماتیک: برخی نرمافزارها دارای ابزارهای تجزیه و تحلیل اتوماتیک هستند که میتوانند تصاویر را بر اساس پارامترهای پیشفرض یا سفارشی بهبود بخشند.
اندازهگیری و مارک کردن: ابزارهای اندازهگیری و نقطهگذاری را بیابید که به شما کمک میکنند نقاط قابل توجه روی تصاویر را مشخص و اندازهگیری کنید.
ذخیره تنظیمات: اگر تنظیمات خاصی را پیدا کردید که برای آنالیز مناسب هستند، میتوانید آن تنظیمات را ذخیره کنید تا بعدا به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید.
در نظر داشته باشید که برای دریافت دستورالعملهای دقیق و مرحله به مرحله برای نرمافزار ویژوالایزر خاصی، به راهنمای کاربر آن نرمافزار یا ویدئوهای آموزشی موجود نیاز خواهید داشت. همچنین، ممکن است بتوانید از فروم های آنلاین، وبلاگها یا کانالهای یوتیوب که به این نوع نرمافزارها اختصاص دارند، اطلاعات مفیدی به دست آورید.
از ویژگی های شرکت آسیا مدرن
۱: تمام دستگاه های فلزیاب آسیا مدرن دارای گارانتی و خدمات پس از فروش میباشد. ۲: پاسخ گویی ۲۴ساعته تلفن ها و همکاری با مشتری ها در همه زمینه ها. ۳: تمام دستگاه ها دارای سی دی اموزشی و دفترچه فارسی میباشد. ۴: هر دستگاهی هنگام فروش با تست در خاک در حضوری مشتری انجام می شود